Magia

Associazione

    Guide Turistiche

e Naturalistiche

delle Marche

Abbadia di Fiastra 3

62010 Urbisaglia MC

 

Turist- og Naturguider
gli itinerari

le tariffe

gli appuntamenti

le news

l'associazione

 

e-mail

Pierluigi Tomassetti

   italy flagenglish flagfrance flaggerman flagspain flagrussian flag

email: pantafa@gmail.com            facebook

 


Helt siden jeg var en liten gutt har jeg elsket å utforske og å leve ut naturen som omgir oss her, fra havet, over kollene opp i fjellene, og jeg har opp gjennom årene tatt meg fram på alle de stiene jeg har visst om eller bare kommet over, også de mindre synlige, og oppdaget bortgjemte og fotrollende steder.

Jeg har guide eksamen både som Naturguide og Turist Guide, og har rett til å guide i dette området i følge italiensk lov. Å ha muligheten til å vise fram og å dele alt det fantastiske Le Marche har å by på med andre personer, er utrolig givende, og jeg har perfeksjonert engelskkunnskapene for å kunne gi utlendinger som elsker å oppdage, lære, vandre og nyte, unike opplevelser her.

Etter å ha bevegd meg i naturen over så mange år, og også drevet med paragliding er jeg opptatt av vær og værmeldinger. Jeg har lært meg å ta hensyn til varsler, og legger opp aktiviteten i henhold til værutsiktene og tar ingen risk.

Når jeg setter opp programmet for turer og aktiviteter, prøver jeg å lage det så variert som mulig, både når det gjelder vanskelighetsgrad og type aktivitet. Jeg har drevet med grottevandring og rappellering, og legger opp turer til grotter og vassdrag som passer den/de jeg vandrer sammen med. Opplevelsen blir garantert liggende på minnet lenge.
Alle turene jeg legger opp gjennom de fire årstidene er en naturopplevelse bundet til en kulturopplevelse. Etter utfluktene besøker vi lokale fester og festivaler, lærer om og smaker på lokale produkter og møter stedets egen befolkning.
Å vandre i Le Marche gir muligheten til å oppdage naturen, kulturen, menneskene, maten og vinen, tradisjonene og historien i de ”5 Provinsene”.

Pierluigi Tomassetti Lago di Pilato

To av vandrerutene mine: gå til byen Fermo

Cyclotouristic reiserute med Fermo med Crivelli-verkene
  
Program for 2018: febbraiomarzoaprilemaggiogiugnoluglioagostosettembreottobrenovembredicembre
Jeg guider hele året, alle de fire årstidene